Tamoxifen View larger

Tamoxifen

30,00 lei
Tamoxifen Sopharma, cutie cu 30 pastile, 10mg/pastila.

More details


Tamoxifen sau noolvadex este cel mai folosit anti-estrogen. Chiar daca exista si alti anti-estogeni, tamoxifenul este preferat de cei mai mult sportivi si culturisti. In medicina este folosit pentru tratarea cancerului la san. Tamoxifenul este folosit pentru a contracara efectele secundare de natura estrogena cauzate de folosirea anumitor steroizi anabolici si androgeni. De asemenea este folosit la terminarea unui ciclu de steroizi in terapia post cilcu, pentru a reface productia proprie de testosteron. Multi sportivi si culturisti sunt ingrijorati de aparitia ginecomastiei, adica dezvoltarea tesutului mamar feminin la barbati. Primele semne ale ginecomastiei sunt mici umflaturi sub sfarcuri. Aceste nu trebuiesc lasate sa evolueze pentru a evita un tratament chirurgical. Tamoxifenul blocheaza actiunea estrogenului in tesuturile mamare, practic leaga receptori estrogeni iar estrogenul nu isi mai poate exercita actiunea. Majoritatea culturistilor si sportivilor folosesc tamoxifen in terapia post ciclu.
O alta caracteristica a tamoxifenului este ca ajuta la cresterea hormonului de stimulare foliculara si hormonului luteinizant. Tamoxifenul imbunatateste colesterolul seric. Doza zilnica de tamoxifen este de 10-30mg pe zi. Tamoxifenul reduce intro mica masura secretia de igf 1.

Recomandari

Clomid

30,00 lei

Pregnyl

60,00 lei

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!