Sus 250 (Sustanon) View larger

Sustanon 250

12,00 lei
Sus 250 Titan Healthcare (sustanon), fiola 1ml, 250mg/fiola.

More details


Sustanon este unul dintre cei mai populari si folositi steroizi anabolizanti din europa. Este o combinatie de 4-5 estero de testosteron. Este un produs sub forma injectibila. Sustanonul actioneaza de la prima administrare datorita testosteronului propionat din compozotie. Ceilalti esteri din compozitie au o actiune lunga de 1-2 saptamani. Este un steroid mai bun din aceasta cauza fata de testosteronul enantat sau cipionat, deoarece mentine un nivel de testosteron constant in sange. Are un efect anabolic ridicat si de asemeni o activitate androgena pronuntata. Este un steroid folisit in perioadele de acumulare de masa, aduce castiguri notabile in masa si forta. Desi se aromatizeaza fiind un steroid pe baza de testosteron, efectele sala secundare sunt mai usoare decat cele ale testosteronuli enantat. Sustanonul se va simti repede in organism datorita esterilor scurti care incep sa actioneaza imediat dupa injectare, dupa care incep sa actioneze cei luni. Este probabil cel mai cautat produs pe baza de testosteron. Creste numarul de celule rosi din sange si va spori sinteza proteinelor, va creste si nivelele de igf 1.
Sustanonul inhiba productia proprie de testosteron, va fi necesara utilizarea de pregnyl si tamoxifen pe durata ciclului. In perioada de post ciclu trebuiesc folosite neaparat dupa 2-3 saptamani de la incheierea ciclului. Doza uzuala variaza intre 500mg si 1000mg pe saptamana. Sustanonul se combina pentru acumularea de mai multa masa musculara cu danabol sau anaplon 50. Daca se doreste pastrarea unui aspect mai definit se va combina cu winstrol (stanozolol).

Recomandari

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!