Reduced price! Primo (Primobolan) View larger

Primobolan

19,99 lei

22,00 lei
Primo Titan Healthcare (primobolan), fiola 1ml, 100mg/fiola

More details


Primobolanu se gaseste atat sub forma injectabila cat si comprimante. Primobolanul injectabil are denumirea de primobolan depot. Administrare de primobolan nu ajuta la o crestere rapida a masei musculare si a fortei, de aceea este administrat pe o perioada lunge de timp. Dupa administrarea primobolanului masa musculara obtinuta va fi de calitate fara grasime si strat adipos. Masa se va pastra in cea mai mare parte. Pentu a fi eficient trebuie administrat pe o perioada lunca de timp si in cantitati mari. Varianta orala trebuie folosita timp de 12 saptamani, intr o doza de de macar 500mg/saptamana. Cel mai bine poate fi combinat cu masteronul, un alt steroid foarte bun pentru definire.
O caracteristica importanta a primobolanului este aceea ca contribuie la arderea grasimilor. Primobolanul ajuta si la tratarea tumorilor mamare, nu este necesara folosirea de anti-estrogeni in timpul ciclurilor cu primobolan. Primobolanul poare fi adaugat in cilurile cu steroizi cu grad crescut de ginecomastie, pentru a ajuta la prevenirea ei. Primobolanul injectabil este mai bun decat cel injectabil deoarece nu trece prin ficat si are o eficienta mai mare. Primobolanul oral nu este toxic pentru ficat. Este necesar insa sa fie administrat in doze foarte mari 100-200mg/zi. Ciclul cu primobolan oral ar trebui sa dureze minim 6 saptamani.

Recomandari

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!