Reduced price! Meta (Danabol) View larger

Danabol

40,00 lei

70,00 lei
Meta Titan Healthcare (danabol, naposim), flacon 100 de comprimate, 10mg/pastila

More details


Danabol sau naposim cum este mai cunoscut la noi in tara este cel mai popular steroid pe calea orala. Aduce rapida cresteri de masa si forta, de aceea cei mai multi incepatori sunt atrasi de el.
Este unul dintre cei mai vechi steroizi anabolizanti din lume din toate timpurile. Danabol este cel mai utilizat steroid oral. El este cel care a dat startul erei substantelor de imbunatature a performantelor si fizicului. A fost adoptat si in medicina. A fost conceput sa fie la fel de anabolic precum testosteronul, dar fara efecte androgenice pronuntate si cu o actiune rapida. Naposim sau danabol exercita o actiune puternic anabolizanta si androgenica. Ajuta la sinteza proteinelor si la retentia de nitrogen si glicogenoliza. Doza uzuala este intre 40mg si 100mg. Se administreaza pe o perioada de 6 saptamani. In decursul celor 6 saptamani se va inregistra o crestere in forta, se pot acumula intre 10 si 15 kg in aceasta perioada. Cantitatea de masa musculara si calitatea acesteia va depinde foarte mult de dieta. Este necesara o dieta bogata in proteine, 2-3g proteina/kg corp. Danabolul (naposim) va retine destul de multa apa in organism, acesta este benefica pentru ca va aparea efectul de "ungere al incheieturilor". Apa acumulata in organism va fi eliminata la finalul ciclului. In perioada de post ciclu trebuie utilizat tamoxifenul si clomidul. Naposim se poate combina cu testosteron, decadurabolin dar si alti steroizi. Ajuta la o crestera rapida la inceputul ciclurilor lungi de steroizi. Pentru a da un aspect mai dur musculaturi la finalului de ciclu se poate incepe administrare de winstrol oral sau injectabil timp de 4 saptamani.

Recomandari

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!