Melanotan 2 View larger

Melanotan 2

180,00 lei
Melanotan 2, fiola 10mg pulbere.

More details


Melanotan 2 este o substanta folosita de culturisti pentru a se bronza fara expunere la soare sau solar. Poate mari libidoul si creste arderea grasimilor.
Aceasta peptida scade riscul de cancere la piele si ofera bronzare terapeutica, are si un rol important in ceresterea libidoului la barbati si femei. In plus este si un bun arzator de grasime. Melanotan 2 face parte dintr-o gurpe de peptide numita melanocortine. Acest tip de peptide regleaza o serie de functii fiziologice in organism. Spre de alte stimulente sexuale, Melanotan 2 actioneaza la nivelul creierului, printr-o metoda foarte apropiata de acea naturala, fara efecte secundare. Culturisti folosesc aceasta peptida pentru proprietatile sala de bronzare fara a te expune riscurilor asociate cu o expunere indelugata la soare. Se administreaza subcutanat, doza standard este de 0,02mg/kg corp. Prima data se face o faza incarcare si apoi se merge pe o doza de mentinere. Faza de incarcare se face cu 1mg pe zi, faca de mentinere se face cu o doza de 0,5mg pe zi. Se pot face si doua injectii pe zi. Se gaseste sub forma de pulbere de regula de 10mg si se prepara cu apa bactereostatica.

Recomandari

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!