JINTROPIN 100 UI View larger

Jintropin

700,00 lei
Jintropin 100 U.I., cutie cu 10 fiole de 10 U.I.

More details


Hormonul uman de crestere este cel mai dorita substanta in randul culturistilor. Acesta poate ajuta la o crestere in masa musculara dar si la arderea grasimi. Hgh mentine sanatatea oaselor si a articulatiilor.
In corpul uman hormonul de crestere este produse de catre glanda pituitara. Este secretat in cantitati mari in timpul adolescentei cand ajuta la generarea tesuturilor, depozitarea proteinelor si consumarea tesutului adipos subcutanat. Odata cu inaintarea in varsta nivelul de hgh din corp scade treptat. Hormonul care elibereaza hgh si somatostatina este eliberat de catre hipotalamus. Nutritia si antrenamentul influenteaza eliberarea hormonului de crestere. In zilele noastre toata produsele care contin hgh sun sintetice. Hgh este o proteina care stimuleaza celule corpuli sa creasca in marime si sa se dezvolte rapid. Hormonul de crestere ajuta la refacerea cartilagiilor si la intarirea lor. Hgh este un bun constructor de masa musculara si un bun arzator de grasimi. Pentru cresterea in forta pe langa hgh se va administra testosteron.
Dozele uzuale sunt de 2-6 ui zilnic. De obicei se injecteaza 2 ui dimineata si 2 ui seara. Concentratia maxima in sange de hgh apare dupa 4-6 ore de la injectie. Un ciclu cu hgh trebuie sa dureze minim 6 saptamani. Rezultatele cele mai bune se obtin dupa 3-4 luni de utilizare. Se administreaza subcutanat cu ace de insulina in abdomen pentru arderea grasimi.

Recomandari

Omnitrope

380,00 lei

GHRP 6

140,00 lei

CJC 1295

140,00 lei

GHRP 2

160,00 lei

Genotropin

549,99 lei 600,00 lei

Pregnyl

60,00 lei

Melanotan 2

140,00 lei

Biogene

150,00 lei

Evogene

600,00 lei 800,00 lei

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!