Sale! GHRP-6 View larger

GHRP 6

80,00 lei
GHRP 6, fiola 10mg pulbere.

More details


Ghrp-6 este o peptida care stimuleaza glanda pituitara si hipotalamusul sa elibereze mai mult hormon de crestere. Principalul rol medical stimularea apetitului prin simularea foamei si pentru a energiza metabolismul. Desi sunt produse noi, peptidele au devenit intr-un timp scurt populare in lumea produselor care imbunatatesc performantele sportive. Ghrp-6 este produs de mai multe compani, mai ales in laboratoarele de cercetare si nu pentru uz uman.
Ghrp-6 stimuleaza glanda pituitara anterioara si ca urmare o eliberare mai mare de hormon de crestere. Poate fi folosit cu succes in terapia post ciclu dupa o cura lunga de hormon de crestere, pentru a readuce la normal nivelele naturale de hgh ale corpului.
Prin folosirea ghrp-6 si marirea secretiei de hgh, va creste forta, va creste masa musculara, articulatiile se intaresc. Sportivi folosesc doze de 100-200mcg, administrate de 2-3 ori pe zi eventual insotite de cjc-1295. Se mai poate combina cu steroizi precum anavar sau undestor dar si cu steroizi mai puternici precum testosteron enantat, cand se doreste acumularea de multa masa.

Recomandari

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!