GHRP-2 View larger

GHRP 2

160,00 lei
GHRP 2, fiola 10mg pulbere.

More details


Ghrp-2 este un secretagog al hormonului de crestere asemanator cu ghrp-6, dar fiind totusi diferit in cateva privinte, cea ce il face mai atractiv pentru culturisti si sportivi. Ghrp-2 stimuleaza corpul sa elibereze hormon de crestere. Este un analog sintetic al grelinei. Ca si grelina stimuleaza secretia de somatotropina din glanda pituitara.
Spre deosebire de grelina ghrp-2 nu este lipogenic, adica nu favorizeaza retentia de grasime.
Doza optima de ghrp-2 este de 100mcg de doua ori pe zi: dimineata si seara. Administrarea se face prin injectii subcutanate. Dupa si inainte de administrare nu se mananca nimic timp de 30 de minute. Rezultate cu adevarat vizibile apar atunci cand ghrp-2 este combinat cu ghrh. Cele doua substante se administreaza concomitent, se combina in doza egale, 100mcg de ghrp 2 si 100mcg de ghrh. Aceasta combinatie echivaleaza cu 8 ui de hgh sintetic.

Recomandari

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!