Deca dur 400 ( decadurabolin ) View larger

Deca Dur 400

19,00 lei
Deca Dur 400 Mega Pharma (deca durabolin), fiola 1,5 ml, 400mg/fiola.

More details


Decadurabolin este cel mai folisit steroid injectabil in randul sportivilor dupa testosteron. Substanta activa este nandrolonul, in cazul de fata este atasat de un este de decanoat, ceea ce ii incetinesti actiunea, steroidul fiind eliberat lent in sange. Perioada de activitate in corp este de doua saptamani. In scopuri medicale se administreaza o data la doua saptamani. Sportivi isi administreaza decadurabolin saptamanal. Efectul anabolic puternic favorizeaza o buna crestere a masei musculare si a fortei, fara efecte androgene sau estrogene pronuntate. Un alt beneficiu al deca durabolinului esta ca protejeaza si reface articulatiile, creste absortia de minerale a tesutului osos si creste sinteza colagenului. Este un steroid cu cele mai pronuntate efecte terapeutice asupa refacetii tesuturilor conjunctive. Deca durabolinul nu ajuta la o crestere rapida a masei musculare. Castigurile sunt notabile dar nu spectaculoase ca in cazul altor steroizi precum anapolon sau testosteron. Este ideal sa fie folosit pe perioade lungi 12-14 saptamani. Se va castiga o masa musculara lina si de calitate buna.
Doza optima oscileaza intre 400-800mg pe saptamana. Este un steroid care se combina cu alte substante pentru obtinerea efectului dorit. In perioadele de definire se combina foarte bine cu winstrol sau trenbolon. In cicluri de masa se combina excelent cu danabol (naposim) sau anapolon.

Recomandari

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!