Sale! CJC 1295 View larger

CJC 1295

80,00 lei
CJC 1295, fiola 5mg pulbere.

More details


Cjc-1295 este o peptida hormonala utilizata in sport pentru cresterea performantelor sportive. Peptidele sunt substante puternice care nu au efecte secundare atat de mari precum hormonul de crestere sintetic. Cjc-1295 este un hormon care stimuleaza organismul uman sa eliberez hormonul natural de crestere, mai precis stimuleaza glanda pituitra care este responsabila cu eliberarea hormonului de crestere. Cjc-1295 are capacitatea de a inversa unele procese ale imbatraniri. Hormonul de crestere natural creste sistemul imunitar si cel cardiovascular, intareste si mineralizeaza tesutul osos si ajuta la sinteza proteinelor si favorizeaza si arderea grasimilor pentru energie. Culturisti folosesc hormon de crestere sintetic pentru arderea grasimilor si contruirea de tesut muscular lin. Peptidele au inceput sa devina foarte populare in randul sportivilor.
Doza eficienta a Cjc-1295 este de 100mcg de doua ori pe zi concomitent cu Ggrp-2 sau Ghrp-6. Doza de ghro va fi de 200mcg de doua ori pe zi. Se administreaza subcutanat. Vine sub forma de pulbere, care se combina cu apa bacteriostatica.

Recomandari

   Steroizi anabolizanti ofera spre vanzare doar produse originale, ce vin insotite de holograma producatorului, avand o gama larga de produse de la: steroizi orali, cicluri steroizi, steroizi injectabili, hormoni de crestere, post ciclu.

   ATENTIE: Coletul se poate verifica inainte de a efectua plata!

   Livrare in strainatate oriunde in Europa in maxim 8 zile lucratoare.

   Daca gasiti in alta parte mai ieftin contactati-ne pentru a va face o reducere substantiala!